Om oss

Bilgrossen i Sverige AB har sedan starten 2014 haft nöjet och tilliten att leverera över 7000 bilar. Vi tillhandahåller alltid ett modernt och enkelt sätt att handla din nya bil på. När du köper bil av oss så erbjuds du alltid en extra garanti på bilen och gratis helförsäkring första 14 dagarna. Så att det ska bli så lätt som möjligt för dig som kund att kunna köpa din nästa bil hos oss. Vi samarbetar med dem större finansbolagen och kan alltid erbjuda finansiering av din nästa bil.
Med våra ledord ärlighet, enkelhet och kunskap har vi lyckats att skapa ett förtroende för våra kunder och se till att dem är nöjda med sitt bilköp. Vi håller en stämning som gör att det blir kul att handla bil hos oss. Har man glada anställda så gör dem ett bra jobb och får glada och nöjda kunder!

Vi har alltid ett välsorterat och noggrant utvalt sortiment av begagnade bilar. Dem flesta av våra bilar har vi köpt in från företag, finansbolag och leasingbolag.
Alla våra bilar är varudeklarerade och noggrant kontrollerade av en auktoriserad verkstad. Alla våra bilar har full servicehistorik och rena carfax rapporter. 

Vi finns idag i våra nya lokaler på Måttbandsvägen 6, 187 66 TÄBY.

Prisklass på bilarna: 150.000-3.000.000kr.

Hitta till oss

Öppettider

Mån - Fre 10.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 15.00
Söndag 11.00 - 15.00